Blomme ‘Opal’ Espalier 2 etager,- med potte

549 kr.

Få dine haver til at skinne med vores smukke ‘Opal’ Blomme espalier. Perfekte til små haver eller altaner. Bestil nu og nyd friske blommer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202422353 Kategori:

Blomme ‘Opal’ Espalier 2 etager med potte er det ultimative valg for enhver haveentusiast, der ønsker at tilføje en smuk og velsmagende frugt til deres udendørs rum. Dette espalier er en elegant løsning til at dyrke blommer på en pladsbesparende måde, samtidig med at det tilføjer en dekorativ touch til din have eller terrasse.

Blomme ‘Opal’ er kendt for sin søde og aromatiske smag, der vil glæde dine smagsløg med hvert eneste bid. Frugterne har en saftig konsistens og en smuk rødviolet farve, der giver et indbydende syn på espalieret. Med en vægt på ca. 35-40 gram pr. frugt og en oval, lille-mellem størrelse er disse blommer perfekte til frisk indtagelse eller til at blive brugt i lækre opskrifter.

Dette espalier kommer med to etager, hvilket giver dig et højt udbytte af frugter. Du kan nemt plukke frugterne fra de stilfulde trærammer og nyde dem friske og lækre. Espalieret er designet til at være let at vedligeholde, og med den medfølgende potte kan du nemt flytte det rundt i din have efter behov.

Nyd godt af den søde belønning af dine egne dyrkede blommer med dette Blomme ‘Opal’ Espalier 2 etager med potte. Tilføj dette smukke og funktionelle espalier til din have i dag og skab et smukt og frugtbart udendørs rum, der vil glæde både dig selv og dine gæster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Opal’ Espalier 2 etager,- med potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.